Prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom zna kako iznenaditi i oduševiti! Sezonskom izmjenom jelovnika, po kojoj je NOEL itekako prepoznat, neka su se jela pokazala kao omiljena svim gostima.
Vodeći se tako njihovim pohvalama i čestim upitima, kreiran je novi jelovnik koji bi mogao obilježiti jednu novu etapu poslovanja ovog fine dining restorana s adrese Popa Dukljanina 1.

125 eura za gurmanski spektakl
Mekano mliječno pecivo sa sjemenkama uz maslac, tartlet od graška s tartarom od bukovača, „zagorski štrukli“, patka u Negroni umaku s ciklom, ragu od biserke i slatka četvorka u desertnom slijedu tek su dio favorita koje su chef i suvlasnik Mario Mandarić te njegov tim pretvorili u novi jelovnik kojeg sada i službeno predstavljaju.
Kroz 8 slijedova pod imenom Selection Menu svi zainteresirani moći će probati najveće uspješnice kuhinje i to po pristupačnijoj cijeni - po 125€ po osobi.
Uz jelovnik će biti aktualne tri pratnje pića – jedna vinska u kojoj glavnu ulogu nose hrvatska vina, sommelierska s posebnom kombinacijom vina te čajna.

Revolucija okusa i mjesto uživanja
Ovisno o dostupnosti namirnica i sezoni, neki će se slijedovi mijenjati, ali i dalje u skladu s klasicima koji su osvojili goste. Na ovaj bi način NOEL mogao postati restoran koji nije rezerviran samo za posebne prigode već pravo mjesto istraživanja i uživanja. Uz ovaj novitet kojem se vesele, kuhinji NOEL-a stigle su i sjajne vijesti s 50 Best Discovery platforme!
Naime, upravo je ova zagrebačka gastro lokacija jedna od 50 najboljih u 2025. godini odnosno dio liste koja ljubiteljima gastronomije otkriva najbolje restorane, barove i hotele. Izrađena sa strašću, kreativnošću i umjetničkim pristupom, jela u NOEL-u pričaju posebnu priču, a novi Selection jelovnik stigao je kao najbolji pripovjedač.
U svijetu fine dininga, ovo je nešto poput greatest hits albuma. The Best of Noel, ali na tanjuru.
I sad dolazimo do ključnog pitanja: je li ovo znak da vrhunski restorani konačno postaju pristupačniji ili samo pametan potez koji će još više učvrstiti Noel na gastronomskom vrhu?
Odgovor je, naravno, puno složeniji, a upravo zbog toga, vrijedi ga istražiti.
Izvor naslovne fotografije: NOEL